Arlanda Transfer

Ett trevligare alternativ till taxi.
Boka transfer
VIP LOUNGE
PREMIUMBILAR
TREVLIGARE ÄN TAXI
En smidig och bekväm resa.

Lyxig transfer mellan Arlanda och Stockholm.

Med oss kan du resa i stil mellan Stockholm och Arlanda. Istället för att boka taxi till eller från Arlanda blir du upphämtad av en egen privatchaufför i premiumbil!

Många fördelar:
Åk med en välbekant chaufför som du kan lita på.
Egen Chaufför håller koll på eventuella ändringar i ankomst- eller avgångstiden.
Välj mellan flera bilar i superlyxklassen (se nedan).
Din privatchaufför möter upp i ankomsthallen på Arlanda.
Vi hämtar upp dina gäster på Arlanda och ger dem ett förstklassigt välkomnande när det kommer till Stockholm.
Vid transfer mellan Arlanda och Stockholm kan du välja att behålla chauffören under resten av dagen. Praktiskt, till exempel vid möten med tight schema.
Lägg till VIP lounge på Arlanda för en perfekt resa.
Boka transfer
Ett extra lager.

Arlanda VIP lounge

På Arlanda finns en lyxig VIP lounge som du lätt kan boka via oss. När du åker med vår privatchaufför till Arlanda med VIP-tillägg hoppar du över avgångsterminalen och åker raka vägen till loungen. Där tar en VIP-koordinator hand om ditt bagage.

Du kan njuta av ett glas Champagne eller annan dryck och en bit lättare mat medan din koordinator sköter incheckningen.

När du ska gå ombord slipper du den jäktiga säkerhetskontrollen. Istället får du använda VIP-loungens egen säkerhetskontroll. Därefter får du åka med VIP transport ut till planet och gå ombord före övriga passagerare.

Du kan även beställa VIP-tillägg när du ankommer till Arlanda. Då möter vår privatchaufför upp i loungen, tar hand om dina väskor och visar dig vägen ut till bilen.

Trevlig resa!
Boka transfer
Istället för taxi.

Bilar med privatchaufför mellan Stockholm och Arlanda.

Välj en av våra premium-bilar istället för att boka taxi till Arlanda. Givetvis hämtar vi även upp på Arlanda. Vi kör förutom till Stockholm och Arlanda även mellan Uppsala och Arlanda samt andra orter.
Boka transfer

BMW 750 Li

BMW 750 Li är en lyxig sedan som gör att det känns som om ni vore i Beverly Hills. Kontrasten mellan brudklänningen och den skinande svarta lacken ger bilderna en fantastisk effekt!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka BMW 750 Li

Mercedes S-Klass

En av mångas favoriter bland alla lyxbilar. Sköna lädersäten och en komfort som gör att det känns som om ni svävade fram. Med Mercedes S-Klass åker ni bröllopsbil med klass!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka Mercedes S-KLASS

Mercedes E-Klass

Mercedes E-Klass är en skön lyxsedan för affärsresenärer. Den har bekväma säten, hög åkkomfort och ett lite sportigare utseende. Tack vare ett mycket stort bagageutrymme kan du vara säker på att dina och ditt sällskaps väskor får plats.
Pris: 1 400 kr/timme
Boka MERCEDES E-KLASS

Bentley Spur

En av våra mest majestätiska bilar heter Bentley Flying Spur. När er privatchaufför vrider om nyckeln hörs ett dovt muller. Medan gästerna ryser till av förtjusning åker ni iväg som ett kungapar!
Pris: 3 200 kr/timme
Boka Bentley Flying Spur

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce talar för sig själv. Denna lyxbilarnas urmoder andas exklusivitet. Lacken, varje linje och varje söm i lädersätena har tillägnats största möjliga uppmärksamhet. Er resa i Rolls Royce Phantom blir elegant och oförglömlig! En flaska Champagne ingår!
Pris: 8 000 kr/timme
Boka Rolls Royce PHANTOM

Maybach S-62

Det finns knappast någon bil som har ett större baksäte än vår Maybach 62. Namnet kommer från bilens längd som är 6,2 meter. Det gör att den är nästan lika lång som en limousine men är utformad för er två!
Pris: 4 000 kr/timme
Boka Maybach S-62

Mercedes G-63 AMG

Det äventyrliga paret kan gärna välja vår Mercedes G-63 AMG som bröllopsbil. Denna jeep har använts av oljeschejker och miljardärer sedan 1970-talet. Den har en klassiskt äventyrlig look som ger spännande bröllopsbilder.
Pris: 4 000 kr/timme
Boka MERCEDES G63

Mercedes Viano

Bekväm minibuss för det mindre sällskapet. Sköna lädersäten och generösa utrymmen gör att resan blir riktigt bekväm.
Pris: 1 700 kr/timme
Boka Mercedes Viano

Mercedes Executive Sprinter

VIP-buss för upp till 16 personer. Du kan även välja någon av våra andra bilar med privatchaufför för sightseeing i Stockholm.
Pris: 3 400 kr/timme
Boka Mercedes Executive Sprinter

Lincoln Town Car Royale

Lincoln Town Car är omåttligt populär i USA. Där används den inte bara för fest utan även för företagsledare som vill göra ett intryck och resa med komfort. Gör ett intryck i Stockholm du också! Lincoln Town Car har ett skönt utseende, grym svart lack, egen bar och bekväma lädersäten.
Pris: 1 900 kr/timme
Boka Lincoln Limousine

Chrysler Limousine

Vår vita Chrysler Limousine har en vacker vit högglanslack som passar perfekt till bröllop. Limousinens klassiska drag gör den till en elegant detalj i er bröllopsfotografering. I vår Chrysler åker ni bekvämt och självklart har ni tillgång till egen bar!
Pris: 2 300 kr/timme
Boka Chrysler Limousine

Hummer H3

Hummer limousine är tuffare till utseendet men har en romantisk insida. Här väntar lädersoffor, Champagnebar och en härlig stjärnhimmel.
Pris: 2 500 kr/timme
Boka HUMMER LIMOUSINE
Din resa börjar här.

Boka chaufför till eller från Arlanda

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.
Du kan även ringa oss på +46 (0)8 22 50 24 eller maila oss på info@mrcharles.co.
Copyright
2021 Egenchaufför.se I Privatchaufför
stardiamondcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram