Privatchaufför, inte taxi: Stockholm Arlanda

Lyxig transfer mellan Arlanda och Stockholm.

Med Mr Charles kan du resa i stil mellan Stockholm och Arlanda. Istället för att boka taxi till eller från Arlanda blir du upphämtad av en egen privatchaufför i premiumbil!

Många fördelar:

  • Åk med en välbekant chaufför som du kan lita på.
  • Mr Charles håller koll på eventuella ändringar i ankomst- eller avgångstiden.
  • Välj mellan flera bilar i superlyxklassen (se nedan).
  • Mr Charles privatchaufför möter upp i ankomsthallen på Arlanda.
  • Vi hämtar upp dina gäster på Arlanda och ger dem ett förstklassigt välkomnande när det kommer till Stockholm.
  • Vid transfer mellan Arlanda och Stockholm kan du välja att behålla chauffören under resten av dagen. Praktiskt, till exempel vid möten med tight schema.
  • Lägg till VIP lounge på Arlanda för en perfekt resa.

Boka transfer

Bilar med privatchaufför mellan Stockholm och Arlanda

Välj en av våra premium-bilar istället för att boka taxi till Arlanda. Givetvis hämtar vi även upp på Arlanda. Mr Charles kör förutom till Stockholm och Arlanda även mellan Uppsala och Arlanda samt andra orter.

BMW 750 Li

I vår BMW 750 Li blir resan mellan Arlanda och Stockholm en ren njutning. Denna lyxsedan känns som ett privatjet som svävar över asfalten. Den är fylld med bekvämligheter som massagestolar, utfällbart bord, media display och ett härligt ljud. Det blir svårt för taxi i Stockholm att mäta sig med denna lyxbil.

Pris: 1 700 SEK

Mercedes S-Klass

Mercedes S-Klass är en klassiker i lyxsegmentet. Mercedes är känd för sin komfort och S-Klass är kronan på verket. Vår S-Klass använder två kameror för att läsa av vägbanan. Fjädringen anpassas proaktivt för att du som passagerare ska ha högsta möjliga komfort. Njut av din resa mellan Stockholm och Arlanda!

Pris: 1 700 SEK

Mercedes E-Klass

Mercedes E-Klass är en skön lyxsedan för affärsresenärer. Den har bekväma säten, hög åkkomfort och ett lite sportigare utseende. Tack vare ett mycket stort bagageutrymme kan du vara säker på att dina och ditt sällskaps väskor får plats.

Pris: 1 400 SEK

Mercedes Viano Executive

Vår Mercedes Viano är ett bra val för den mindre gruppen. Sköna lädersäten och generösa utrymmen gör att resan mellan Arlanda och Stockholm blir riktigt bekväm. Detta är premium transfer!

Pris: 1 700 SEK

Mercedes Executive Sprinter

Vår Mercedes Executive Srinter är ett populärt val för större grupper. I vår minibuss sitter upp till 16 passagerare bekvämt under färden mellan Arlanda och Stockholm eller vice versa. Ett utmärkt ljudsystem och displayer gör att du kan utnyttja transfertiden till att hålla en presentation.

Pris: 3 800 SEK

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce Phantom ger dig en sagolik färd mellan Stockholm och Arlanda. Det finns knappast något som slår Rolls Royce i termer av lyx och prestige. Denna bil har världens bästa ljudisolering. Räkna med en majestätisk färd till eller från Arlanda!

Pris: 8 500 SEK

Maybach 62

Om du känner att det är svårt att hitta en bil som bjuder på generöst med benutrymme bör du prova vår Maybach 62. Denna premium bil är hela 6,2 meter lång, vilket är nästan som en limousine! Skillnaden är att hela interiören är utformad för att ge dig och en eventuell medpassagerare maximal komfort.

Pris: 4 500 SEK

Se alla våra bilar!

Arlanda limo

Limo är ett spännande alternativ till taxi eller privatchaufför mellan Stockholm och Arlanda. Imponera på dina gäster som kommer på besök i Stockholm! Beställ en limousine som väntar på dem på Arlanda. Mr Charles privatchaufför välkomnar dina gäster redan i ankomsthallen och visar dem sedan vägen ut till en av våra lyxiga limousiner:

  • Chrysler Limousine
  • Hummer H3
  • Lincoln Town Car Royale

Läs mer om vår limousineservice

Arlanda VIP lounge

På Arlanda finns en lyxig VIP lounge som du lätt kan boka via Mr Charles. När du åker med Mr Charles privatchaufför till Arlanda med VIP-tillägg hoppar du över avgångsterminalen och åker raka vägen till loungen. Där tar en VIP-koordinator hand om ditt bagage.

Du kan njuta av ett glas Champagne eller annan dryck och en bit lättare mat medan din koordinator sköter incheckningen.

När du ska gå ombord slipper du den jäktiga säkerhetskontrollen. Istället får du använda VIP-loungens egen säkerhetskontroll. Därefter får du åka med VIP transport ut till planet och gå ombord före övriga passagerare.

Du kan även beställa VIP-tillägg när du ankommer till Arlanda. Då möter Mr Charles privatchaufför upp i loungen, tar hand om dina väskor och visar dig vägen ut till bilen.

Trevlig resa!


 
 

Boka chaufför till eller från Arlanda

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även ringa oss på +46 (0)8-190 103 eller maila oss på info@mrcharles.co.