Sightseeing

Upplev staden med egen chaufför.
Egen chaufför

Upplev Stockholm med egen chaufför!

Varför trängas med horder av svettiga turister? Slå dig till ro i en av våra bekväma bilar och upptäck Stockholm på bekvämast möjliga sätt!

Våra privatchaufförer har utmärkt lokalkännedom. De kan Sveriges huvudstad utan och innan. Varje dag betjänar de klienter från Sverige och utlandet. Nu erbjuder vi Stockholms lyxigaste Sightseeing!
När du bokar sightseeing med privatchaufför i Stockholm får du:
Lyx: Bekväm resa i en av Sveriges lyxigaste bilar.
Berättelser: Spännande berättelser om Stockholms sevärdheter från en chaufför som kan sin stad.
En chaufför som väntar: Möjlighet att stanna var du vill. Vår privatchaufför väntar medan du besöker museer och andra sevärdheter.
Valfrihet: Välj ett av våra förslag på sightseeingtur eller välj själv vad du vill se!
Valfri dryck kan beställas som extratjänst (vårt förslag: Champagne).
Tips: Vår sightseeing med privatchaufför i Stockholm blir en perfekt julklapp eller present. Om du beställer sightseeing som present ingår ett snyggt presentkort!
Boka sightseeing nu

Sightseeing i Stockholm.

Vi föreslår följande sevärdheter:
Stockholms slott
Gamla Stan
Stadshuset
Globen
Östermalm
Djurgården
Om du vill kan du även själv bestämma ifall det är någon särskild sevärdhet som du vill besöka!

BMW 750 Li

BMW 750 Li är en lyxig sedan som gör att det känns som om ni vore i Beverly Hills. Kontrasten mellan brudklänningen och den skinande svarta lacken ger bilderna en fantastisk effekt!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka BMW 750 Li

Mercedes S-Klass

En av mångas favoriter bland alla lyxbilar. Sköna lädersäten och en komfort som gör att det känns som om ni svävade fram. Med Mercedes S-Klass åker ni bröllopsbil med klass!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka Mercedes S-KLASS

Mercedes E-Klass

Mercedes E-Klass är en skön lyxsedan för affärsresenärer. Den har bekväma säten, hög åkkomfort och ett lite sportigare utseende. Tack vare ett mycket stort bagageutrymme kan du vara säker på att dina och ditt sällskaps väskor får plats.
Pris: 1 400 kr/timme
Boka MERCEDES E-KLASS

Bentley Spur

En av våra mest majestätiska bilar heter Bentley Flying Spur. När er privatchaufför vrider om nyckeln hörs ett dovt muller. Medan gästerna ryser till av förtjusning åker ni iväg som ett kungapar!
Pris: 3 200 kr/timme
Boka Bentley Flying Spur

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce talar för sig själv. Denna lyxbilarnas urmoder andas exklusivitet. Lacken, varje linje och varje söm i lädersätena har tillägnats största möjliga uppmärksamhet. Er resa i Rolls Royce Phantom blir elegant och oförglömlig! En flaska Champagne ingår!
Pris: 8 000 kr/timme
Boka Rolls Royce PHANTOM

Maybach S-62

Det finns knappast någon bil som har ett större baksäte än vår Maybach 62. Namnet kommer från bilens längd som är 6,2 meter. Det gör att den är nästan lika lång som en limousine men är utformad för er två!
Pris: 4 000 kr/timme
Boka Maybach S-62

Mercedes G-63 AMG

Det äventyrliga paret kan gärna välja vår Mercedes G-63 AMG som bröllopsbil. Denna jeep har använts av oljeschejker och miljardärer sedan 1970-talet. Den har en klassiskt äventyrlig look som ger spännande bröllopsbilder.
Pris: 4 000 kr/timme
Boka MERCEDES G63

Mercedes Viano

Bekväm minibuss för det mindre sällskapet. Sköna lädersäten och generösa utrymmen gör att resan blir riktigt bekväm.
Pris: 1 700 kr/timme
Boka Mercedes Viano

Mercedes Executive Sprinter

VIP-buss för upp till 16 personer. Du kan även välja någon av våra andra bilar med privatchaufför för sightseeing i Stockholm.
Pris: 3 400 kr/timme
Boka Mercedes Executive Sprinter

Lincoln Town Car Royale

Lincoln Town Car är omåttligt populär i USA. Där används den inte bara för fest utan även för företagsledare som vill göra ett intryck och resa med komfort. Gör ett intryck i Stockholm du också! Lincoln Town Car har ett skönt utseende, grym svart lack, egen bar och bekväma lädersäten.
Pris: 1 900 kr/timme
Boka Lincoln Limousine

Chrysler Limousine

Vår vita Chrysler Limousine har en vacker vit högglanslack som passar perfekt till bröllop. Limousinens klassiska drag gör den till en elegant detalj i er bröllopsfotografering. I vår Chrysler åker ni bekvämt och självklart har ni tillgång till egen bar!
Pris: 2 300 kr/timme
Boka Chrysler Limousine

Hummer H3

Hummer limousine är tuffare till utseendet men har en romantisk insida. Här väntar lädersoffor, Champagnebar och en härlig stjärnhimmel.
Pris: 2 500 kr/timme
Boka HUMMER LIMOUSINE
Istället för taxi.

Bilar för sightseeing.

Vi har ett stort utbud av sköna lyxbilar som du kan välja bland. Låt oss föreslå någon av följande bilar med privatchaufför för sightseeing i Stockholm:
Boka Sightseeing nuSe alla våra bilar med privatchaufför

Boka sightseeing med privatchaufför

När du anlitar oss som privatchaufför kan du fokusera på det som är viktigt för dig. Vi sköter allt det praktiska och mer därtill.

Vi håller till i Stockholm men tar uppdrag över hela landet. Vår privatchaufför ingår i ett bredare erbjudande inom luxury travel och luxury lifestyle management.

Det gör att vi även kan erbjuda lösningar inom bland annat privat helikopter, privatflyg, yacht, lyxvillor och event management.

Läs mer på mrcharles.co eller

Kontakta oss på telefon +46 (0)8 22 50 24 eller e-post info@mrcharles.co så berättar vi mer! Du kan även nå oss via detta formulär:
Copyright
2021 Egenchaufför.se I Privatchaufför
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram