Sugen på att åka limousine?

Då har du kommit till rätt ställe.
Här nedan berättar vi lite mer om våra olika limousiner.

Vill du boka redan nu?
Boka limousine nu!
FÖR EN KVÄLL PÅ STAN
FLERA MODELLER
PERFEKT TILL BRÖLLOP

Vi har limousinen för dig.

Egen Chaufför har flera härliga limousiner. I dem färdas du och ditt sällskap som riktiga stjärnor. Varje limo har stilig inredning med lädersäten och skön ljussättning. Givetvis har de även Champagnebar! När du åker limo med oss får du mer än en limousine. Våra chaufförer är proffs som är redo att svara på era önskemål. Vi skräddarsyr gärna vår limousine service så att er kväll blir alldeles speciell! Våra limousiner tar upp till 22 passagerare.

Tips: Visste du att du kan använda Egen Chaufför som limousine taxi? Du kan även boka limousine mellan Stockholm och Arlanda.
Boka limousine nu!

Det finns fler än ett sätt att njuta utav en Limousine.

En chaufför som kan Stockholms uteliv.

Våra limousine-chaufförer känner till det mesta om Stockholms nattliv. När du hyr limousine av oss får du en expertguide på köpet. Medan du och ditt sällskap upptäcker baren och njuter av färden tar vår chaufför er till nästa nattklubb eller bar.

Börja smekmånaden rätt.

Varför nöja er med tåg, flygbuss eller taxi ut till Arlanda när ni ska åka på smekmånad? Gör resan minnesvärd redan från början! VI hämtar upp er vid bostaden. Ni behöver inte ens bry er om att bära ut väskorna till bilen! Varsågoda – ta ett glas Champagne och njut av resan och av varandras sällskap!

Transfer mellan Stockholm och Arlanda.

Bjud dina gäster på ett alldeles speciellt välkomnande när de kommer till Stockholm! Din egen chaufför väntar i ankomsthallen med en skylt. Han hjälper dina gäster med väskorna och visar dem vägen till limousinen som står parkerad strax utanför ankomsthallen.

Våra bilar

Vi har flera spännande limousiner som du kan välja bland. Var och en har sina särskilda karaktärsdrag. Vilken som är bäst beror på om du vill ha limo till fest, högtid, företagsevent eller annan tillställning.
Boka limousine nu!

HUMMER
H3 STRETCH

Våra Hummer H3 limousine har en tuff exteriör. Ingen missar en Hummer limo på Stockholms gator! På insidan är det glamouröst och lyxigt. Det är inte svårt att känna sig som en riktig rockstjärna i denna limousine! Med laddad Champagnebar, kromat innertak och lädersoffor blir det garanterat kul i vår Hummer limo. Slå på Spotify så kör vi!
Pris: 2 500 kr/timme
Boka Hummer Limousine

CHRYSLER
300C

Chrysler Limousine är en riktigt elegant skapelse. Den har klassiska drag och en vacker vit lack. Det är ingen slump att många väljer denna limo som bröllopsbil! På insidan är det inte desto mindre party. Med ljusshow i 6 lägen, Champagnebar, Whiskeybar, surroundljud och sköna lädersoffor kan vi garantera en god stämning i denna limousine i Stockholm!
Pris: 2 300 kr/timme
Boka Chrysler Limousine

LINCOLN
TOWN CAR ROYALE

Lincoln Town Car är omåttligt populär i USA. Där används den inte bara för fest utan även för företagsledare som vill göra ett intryck och resa med komfort. Gör ett intryck i Stockholm du också! Lincoln Town Car har ett skönt utseende, grym svart lack, egen bar och bekväma lädersäten.
Pris: 1 900 kr/timme
Boka Lincoln Limousine

Limousine till företagsevent.

Hyr limousine till företagseventet i Stockholm! Vi hämtar upp dig och dina medarbetare på arbetsplatsen i en eller flera limousiner.

Alternativt anlitar du oss för att plocka upp er efter dagens aktiviteter på konferensen eller företagseventet när ni vill avrunda med en tur på stan.

Limousine-taxi i Stockholm.

Taxi måste inte vara tråkigt. Boka limousine med Egen Chaufför istället för taxi! Om ni är ett större sällskap som behöver är limousine ett mycket roligare alternativ än minibuss. Ni sitter bekvämt och kan umgås på ett helt annat sätt än i en taxi.

Till julbordet i limousine.

Varför inte ta limousine till julbordet? Många av de bästa julborden ligger en bit bort. Istället för att låta personalen ta taxi eller kollektivtrafik kommer vi och hämtar upp er i en limousin. Slå er ner i lädersädena och ta något gott att dricka så kör vi! God jul!

En annorlunda kväll i limo.

Limousine behöver inte bara betyda fest. Vi har klienter som valt vår limo service för att överraska sin käraste. Förlovningar, årsdagar eller en speciell romantisk kväll får en helt ny dimension med vår limousine.
Din resa börjar här

Boka privatchaufför

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Du kan även ringa oss på +46 (0)8 22 50 24 eller maila oss på info@mrcharles.co.
Copyright
2021 Egenchaufför.se I Privatchaufför
staruserscar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram