FAQ

Vanliga frågor och svar

Bokningsalternativ

Ja, du kan boka privatchaufför hela dagen om du vill. Vi ger rabatt på bokningar av privatchaufför på över fem timmar.

Ja, du kan beställa privatchaufför på heltid eller deltid med vårt abonnemang för privatchaufför samt när du beställer privatchaufför i egen bil.

Ja, vi har ett stort antal bröllopsbilar till förfogande. Dessutom erbjuder vi bröllopsfotograf och extratjänster som förgyller er dag! Kontakta oss!

Ja. Det går att boka vår privatchaufför i hela Sverige. Vid bokning utanför Stockholm behöver vi få in din bokning 72 timmar i förväg.

Ja. Vi erbjuder privatchaufför i Norge, Danmark och Finland.

Ja. Med vår tjänst privatchaufför med egen bil tar vi hand om körningen och annat praktiskt.

Ja, det går utmärkt. Tänk bara på att boka i god tid så att vi kan säkerställa att det finns tillräckligt med lediga bilar.

Service

Ja. Du kan använda vår privatchaufför till att utföra extra tjänster under den tid som du bokat chaufför utan extra kostnad. Eventuella utlägg läggs på fakturan med ett tillägg på 10 procent.

Ja. Du kan beställa till livvakt som tillval.

Ja, du kan beställa bepansrad bil. Du bör boka minst sju dygn i förväg.

Ja, du kan ange eventuella önskemål i samband med bokningen eller vid senare tillfälle. Vi ordnar med glas och andra nödvändiga tillbehör. Eventuella inköp faktureras med ett tillägg på 10 procent.

Villkor

Ja, du kan avboka en bil kostnadsfritt 72 timmar i förväg. Efter 72 timmar debiterar vi 50 procent av kostnaden. Om du avbokar senare än 24 timmar innan resa debiterar vi 100 procent av kostnaden.

För nya kunder debiteras resan innan uppdraget påbörjas. Återkommande kunder kan betala i efterskott via faktura. Vi erbjuder även abonnemang med privatchaufför.

Ja, det går bra om bilen inte redan är bokad av annan klient senare på dagen. Ange gärna i samband med bokningen ifall du tror att det kan bli aktuellt att förlänga tiden under dagen.