Bröllopsbil

För den stora dagen.
Boka bröllopsbil
EN FÖREVIGAD DAG
DRÖMBILEN PÅ PLATS
ETT MINNE FÖR LIVET
Det magiska ögonblicket.

Skapa ett minne för livet! Er egen privatchaufför ger bröllopet guldkant.

Anlita Egen Chaufförs privatchaufför för bröllopet. Flera av våra exklusiva lyxbilar är perfekt som bröllopsbil.

Våra privatchaufförer vet vad som krävs för att er högtidsdag ska bli minnesvärd. Han tar hand om allt det praktiska för att ni ska kunna ägna er åt varandra och njuta av ögonblicket.

När ni kommer ut ur kyrkan eller stadshuset väntar privatchauffören vid er bröllopsbil. Under bilfärden serveras Champagne. Luta er tillbaks i de bekväma sätena och njut av resan och av stunden tillsammans!
Boka bröllopsbil
Låt oss föreviga det.

Egen fotograf.

Vår fotograf följer med för att fotografera och filma er färd. Ni får härliga bilder och en ihopklippt video från då ni kommer ut ur kyrkan eller stadshuset till dess att ni kommer fram till bröllopsfesten. Om ni vill kan ni anlita vår fotograf för hela bröllopet.
Boka bröllopsbil
En stjärna i kanten.

Elegant bil till ert bröllop i Stockholm med omnejd.

Vi har flera eleganta bröllopsbilar i Stockholm som ni kan välja bland. Föredrar ni en bekväm sedan i lyxklassen? Eller kanske en Hummer limousine? Här några av våra populäraste bröllopsbilar:
Boka bröllopsbil

Våra bilar

BMW 750 Li

BMW 750 Li är en lyxig sedan som gör att det känns som om ni vore i Beverly Hills. Kontrasten mellan brudklänningen och den skinande svarta lacken ger bilderna en fantastisk effekt!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka BMW 750 Li

Mercedes S-Klass

En av mångas favoriter bland alla lyxbilar. Sköna lädersäten och en komfort som gör att det känns som om ni svävade fram. Med Mercedes S-Klass åker ni bröllopsbil med klass!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka Mercedes S-KLASS

Mercedes E-Klass

Mercedes E-Klass är en skön lyxsedan för affärsresenärer. Den har bekväma säten, hög åkkomfort och ett lite sportigare utseende. Tack vare ett mycket stort bagageutrymme kan du vara säker på att dina och ditt sällskaps väskor får plats.
Pris: 1 400 kr/timme
Boka MERCEDES E-KLASS

Bentley Spur

En av våra mest majestätiska bilar heter Bentley Flying Spur. När er privatchaufför vrider om nyckeln hörs ett dovt muller. Medan gästerna ryser till av förtjusning åker ni iväg som ett kungapar!
Pris: 3 200 kr/timme
Boka Bentley Flying Spur

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce talar för sig själv. Denna lyxbilarnas urmoder andas exklusivitet. Lacken, varje linje och varje söm i lädersätena har tillägnats största möjliga uppmärksamhet. Er resa i Rolls Royce Phantom blir elegant och oförglömlig! En flaska Champagne ingår!
Pris: 8 000 kr/timme
Boka Rolls Royce PHANTOM

Maybach S-62

Det finns knappast någon bil som har ett större baksäte än vår Maybach 62. Namnet kommer från bilens längd som är 6,2 meter. Det gör att den är nästan lika lång som en limousine men är utformad för er två!
Pris: 4 000 kr/timme
Boka Maybach S-62

Lincoln Town Car Royale

Lincoln Town Car är omåttligt populär i USA. Där används den inte bara för fest utan även för företagsledare som vill göra ett intryck och resa med komfort. Gör ett intryck i Stockholm du också! Lincoln Town Car har ett skönt utseende, grym svart lack, egen bar och bekväma lädersäten.
Pris: 1 900 kr/timme
Boka Lincoln Limousine

Chrysler Limousine

Vår vita Chrysler Limousine har en vacker vit högglanslack som passar perfekt till bröllop. Limousinens klassiska drag gör den till en elegant detalj i er bröllopsfotografering. I vår Chrysler åker ni bekvämt och självklart har ni tillgång till egen bar!
Pris: 2 300 kr/timme
Boka Chrysler Limousine

Hummer H3

Hummer limousine är tuffare till utseendet men har en romantisk insida. Här väntar lädersoffor, Champagnebar och en härlig stjärnhimmel.
Pris: 2 500 kr/timme
Boka HUMMER LIMOUSINE
Det kommer bli magiskt.

Hyr bröllopsbil i Stockholm

Hyr bröllopsbil med egen privatchaufför. Om ni har särskilda önskemål om dryck, pynt för bröllopsbil, burkar eller annat ordnar vi givetvis det! Skicka era kontaktuppgifter i formuläret nedan så tar vi kontakt med er!

Du kan även ringa oss på +46 (0)8 22 50 24 eller maila oss på info@mrcharles.co.

Tips: Ska ni ha bröllop på annan ort än Stockholm? Kontakta oss ändå! Vi kan ordna med bröllopsbil på flera orter i Sverige.
Copyright
2021 Egenchaufför.se I Privatchaufför
picturecarhistory linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram