Bröllopsbil med privatchaufför

Skapa ett minne för livet! Mr Charles privatchaufför ger bröllopet guldkant

Anlita Mr Charles privatchaufför för bröllopet. Flera av våra exklusiva lyxbilar är perfekt som bröllopsbil.

Våra privatchaufförer vet vad som krävs för att er högtidsdag ska bli minnesvärd. Han tar hand om allt det praktiska för att ni ska kunna ägna er åt varandra och njuta av ögonblicket.

När ni kommer ut ur kyrkan eller stadshuset väntar privatchauffören vid er bröllopsbil. Under bilfärden serveras Champagne. Luta er tillbaks i de bekväma sätena och njut av resan och av stunden tillsammans!

Boka bröllopsbil

Elegant bil till ert bröllop i Stockholm med omnejd

Mr Charles har flera eleganta bröllopsbilar i Stockholm som ni kan välja bland. Föredrar ni en bekväm sedan i lyxklassen? Eller kanske en Hummer limousine? Här några av våra populäraste bröllopsbilar:

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce talar för sig själv. Denna lyxbilarnas urmoder andas exklusivitet. Lacken, varje linje och varje söm i lädersätena har tillägnats största möjliga uppmärksamhet. Er resa i Rolls Royce Phantom blir elegant och oförglömlig! En flaska Champagne ingår!

Pris: 8 000 kr/timme

Boka Rolls Royce Phantom

Chrysler Limousine

Vår vita Chrysler Limousine har en vacker vit högglanslack som passar perfekt till bröllop. Limousinens klassiska drag gör den till en elegant detalj i er bröllopsfotografering. I vår Chrysler åker ni bekvämt och självklart har ni tillgång till egen bar!

Pris: 2 300 kr/timme

Boka Chrysler Limousine

Hummer H3

Hummer limousine är tuffare till utseendet men har en romantisk insida. Här väntar lädersoffor, Champagnebar och en härlig stjärnhimmel.

Pris: 2 500 kr/timme

Boka Hummer H3

BMW 750 Li

BMW 750 Li är en lyxig sedan som gör att det känns som om ni vore i Beverly Hills. Kontrasten mellan brudklänningen och den skinande svarta lacken ger bilderna en fantastisk effekt!

Pris: 1 700 kr/timme

Boka BMW 750 Li

Mercedes S-Klass

En av mångas favoriter bland alla lyxbilar. Sköna lädersäten och en komfort som gör att det känns som om ni svävade fram. Med Mercedes S-Klass åker ni bröllopsbil med klass!

Pris: 1 700 kr/timme

Boka Mercedes S-Klass

Maybach 62

Det finns knappast någon bil som har ett större baksäte än vår Maybach 62. Namnet kommer från bilens längd som är 6,2 meter. Det gör att den är nästan lika lång som en limousine men är utformad för er två!

Pris: 4 000 kr/timme

Boka Maybach 62

Bentley Flying Spur

En av våra mest majestätiska bilar heter Bentley Flying Spur. När er privatchaufför vrider om nyckeln hörs ett dovt muller. Medan gästerna ryser till av förtjusning åker ni iväg som ett kungapar!

Pris: 2 200 kr/timme

Boka Bentley Flying Spur

Mercedes G-63 AMG

Det äventyrliga paret kan gärna välja vår Mercedes G-63 AMG som bröllopsbil. Denna jeep har använts av oljeschejker och miljardärer sedan 1970-talet. Den har en klassiskt äventyrlig look som ger spännande bröllopsbilder.

Pris: 4 000 kr/timme

Boka Mercedes G-63 AMG

Egen fotograf

Mr Charles fotograf följer med för att fotografera och filma er färd. Ni får härliga bilder och en ihopklippt video från då ni kommer ut ur kyrkan eller stadshuset till dess att ni kommer fram till bröllopsfesten. Om ni vill kan ni anlita Mr Charles fotograf för hela bröllopet.

Hyr bröllopsbil i Stockholm

Hyr bröllopsbil med egen privatchaufför från Mr Charles. Om ni har särskilda önskemål om dryck, pynt för bröllopsbil, burkar eller annat ordnar vi givetvis det! Skicka era kontaktuppgifter i formuläret nedan så tar vi kontakt med er!

Du kan även ringa oss på +46 (0)8-190 103 eller maila oss på info@mrcharles.co.

Tips: Ska ni ha bröllop på annan ort än Stockholm? Kontakta oss ändå! Vi kan ordna med bröllopsbil på flera orter i Sverige.