Det Finns Många Tillfällen För En
Privatchaufför

För affärer, lyxen eller en kväll på stan?
Här nedan berättar vi lite mer om våra bilar.

Vill du boka redan nu?
Boka privatchaufför
Om oss

Vi tar dig dit du behöver åka.

Med vår privatchaufför reser du alltid bekvämt. Du får en privatchaufför som lyssnar på varje önskemål. Vi tar hand om allt det praktiska för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt för dig.

En av våra styrkor är det mycket stora utbudet av lyxiga bilar. Vi har en bil för varje smak och stil. Välj mellan allt från svårslagna Rolls Royce Phantom till praktiska lyxbussar för större sällskap.

Chaufförer med lång erfarenhet

Med Egen Chaufför får ni alltid resa med utbildade och proffesionella chaufförer.

Den bästa bilflottan

Vi har bilen ni behöver, allt ifrån den subtila E-Klassen till Rolls Royce Phantom.

Våra bilar

För företaget
Smekmånaden
Vardagslyxen
Bröllopet
Arlanda Transfer

BMW 750 Li

BMW 750 Li är en lyxig sedan som gör att det känns som om ni vore i Beverly Hills. Kontrasten mellan brudklänningen och den skinande svarta lacken ger bilderna en fantastisk effekt!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka BMW 750 Li

Mercedes S-Klass

En av mångas favoriter bland alla lyxbilar. Sköna lädersäten och en komfort som gör att det känns som om ni svävade fram. Med Mercedes S-Klass åker ni bröllopsbil med klass!
Pris: 1 700 kr/timme
Boka Mercedes S-KLASS

Mercedes E-Klass

Mercedes E-Klass är en skön lyxsedan för affärsresenärer. Den har bekväma säten, hög åkkomfort och ett lite sportigare utseende. Tack vare ett mycket stort bagageutrymme kan du vara säker på att dina och ditt sällskaps väskor får plats.
Pris: 1 400 kr/timme
Boka MERCEDES E-KLASS

Bentley Spur

En av våra mest majestätiska bilar heter Bentley Flying Spur. När er privatchaufför vrider om nyckeln hörs ett dovt muller. Medan gästerna ryser till av förtjusning åker ni iväg som ett kungapar!
Pris: 3 200 kr/timme
Boka Bentley Flying Spur

Rolls Royce Phantom

Rolls Royce talar för sig själv. Denna lyxbilarnas urmoder andas exklusivitet. Lacken, varje linje och varje söm i lädersätena har tillägnats största möjliga uppmärksamhet. Er resa i Rolls Royce Phantom blir elegant och oförglömlig! En flaska Champagne ingår!
Pris: 8 000 kr/timme
Boka Rolls Royce PHANTOM

Maybach S-62

Det finns knappast någon bil som har ett större baksäte än vår Maybach 62. Namnet kommer från bilens längd som är 6,2 meter. Det gör att den är nästan lika lång som en limousine men är utformad för er två!
Pris: 4 000 kr/timme
Boka Maybach S-62

Mercedes G-63 AMG

Det äventyrliga paret kan gärna välja vår Mercedes G-63 AMG som bröllopsbil. Denna jeep har använts av oljeschejker och miljardärer sedan 1970-talet. Den har en klassiskt äventyrlig look som ger spännande bröllopsbilder.
Pris: 4 000 kr/timme
Boka MERCEDES G63

Mercedes Viano

Bekväm minibuss för det mindre sällskapet. Sköna lädersäten och generösa utrymmen gör att resan blir riktigt bekväm.
Pris: 1 700 kr/timme
Boka Mercedes Viano

Mercedes Executive Sprinter

VIP-buss för upp till 16 personer. Du kan även välja någon av våra andra bilar med privatchaufför för sightseeing i Stockholm.
Pris: 3 400 kr/timme
Boka Mercedes Executive Sprinter

Lincoln Town Car Royale

Lincoln Town Car är omåttligt populär i USA. Där används den inte bara för fest utan även för företagsledare som vill göra ett intryck och resa med komfort. Gör ett intryck i Stockholm du också! Lincoln Town Car har ett skönt utseende, grym svart lack, egen bar och bekväma lädersäten.
Pris: 1 900 kr/timme
Boka Lincoln Limousine

Chrysler Limousine

Chrysler Limousine är en riktigt elegant skapelse. Den har klassiska drag och en vacker vit lack. Det är ingen slump att många väljer denna limo som bröllopsbil! På insidan är det inte desto mindre party. Med ljusshow i 6 lägen, Champagnebar, Whiskeybar, surroundljud och sköna lädersoffor kan vi garantera en god stämning i denna limousine i Stockholm!
Pris: 2 300 kr/timme
Boka Chrysler Limousine

Hummer H3

Våra Hummer H3 limousine har en tuff exteriör. Ingen missar en Hummer limo på Stockholms gator! På insidan är det glamouröst och lyxigt. Det är inte svårt att känna sig som en riktig rockstjärna i denna limousine! Med laddad Champagnebar, kromat innertak och lädersoffor blir det garanterat kul i vår Hummer limo. Slå på Spotify så kör vi!
Pris: 2 500 kr/timme
Boka Hummer Limousine
Gör entre med en stretch car

Limousiner

Hyr limousine med privatchaufför! Vi har tre exklusiva limousine till förfogande:

Pris från: 1 900 kr/timme

Hummer H3
Chrysler 300c
Lincoln Town Car Royale

Läs mer om våra limousiner
Din resa börjar här

Boka privatchaufför

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Du kan även ringa oss på +46 (0)8 22 50 24 eller maila oss på info@mrcharles.co.
Copyright
2021 Egenchaufför.se I Privatchaufför
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram