Våra bilar

Mr Charles – din privatchaufför i Stockholm

Med Mr Charles som privatchaufför reser du alltid bekvämt. Du får en privatchaufför som lyssnar på varje önskemål. Vi tar hand om allt det praktiska för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt för dig.

En av våra styrkor är det mycket stora utbudet av lyxiga bilar. Vi har en bil för varje smak och stil. Välj mellan allt från svårslagna Rolls Royce Phantom till praktiska lyxbussar för större sällskap.

Här berättar vi lite mer om våra bilar. Vill du boka redan nu?

Boka privatchaufför

BMW 750 Li

Den moderna affärsresenären känner sig snabbt hemma i vår sköna BMW-7. Tack vare en extra lång hjulbas har du gott om utrymme i baksätet. I vår BMW kan du använda restiden på bästa möjliga sätt. Tryck på en knapp så förvandlas höger framsäte till ett skönt fotstöd. På nolltid ordnar bilen fram ett stabilt arbetsbord. Om du vill koppla av istället är det bara att du lutar dig tillbaks och njuter av marknadens bästa ljud från bilens Harman-Kardon-högtalare.

Passar bra som:

Pris: 1 700 kr/timme

Boka BWM 750 Li

Mercedes S-Klass

Mercedes främsta premium bil heter S-Klass. S, som i Sonderklasse. Denna skönhet är fullproppad med det bästa av tysk ingenjörskonst. Denna lyxsedan har kameror som scannar av alla ojämnheter på vägen. Chassit anpassas automatiskt så att du som passagerare upplever så lite som möjligt av vägens brister. Utmärkt ljudisolering, fantastiska säten och ett skönt ljudsystem gör din resa i S-Klass till en fröjd!

Perfekt för:

Pris: 1 700 kr/timme

Boka Mercedes S-Klass

Rolls Royce Phantom

Det behövs knappast någon presentation för Rolls Royce Phantom. Detta är förmodligen den bil i världen som allra tydligast talar för sig själv. Denna bjässe utstrålar auktoritet, tidlöshet och klass. När du använder Mr Charles privatchaufför med Rolls Royce Phantom i Stockholm kan du räkna med att bli uppmärksammad. Phantom lämnar ingen oberörd. Låt oss citera Rolls Royce själva: ”Unmatched. Unrivalled. One of One”. Vi instämmer.

Passar bra för:

Pris: 8 000 kr/timme

Boka Rolls Royce Phantom

Maybach 62

62 i namnet står för bilens längd: 6,2 meter. Denna imponerande längd gör Maybach nästan lika lång som en limousine. Till skillnad från en limousine har Maybach 62 bara plats för två personer. Du kan med andra ord räkna med maximal komfort och ett extremt benutrymme när du åker med Mr Charles Maybach 62. Koppla av med massagefunktionen i sätet. Vill du vila förvandlar du baksätet till en säng med ett knapptryck. Lika lätt skärmar du av omvärlden genom att dra för gardinerna.

Bra för:

Pris: 4 000 kr/timme

Boka Maybach 62

Bentley Flying Spur

Vår Bentley Flying Spur är en lyxbil som är byggd för att köras av privatchaufför. Slå dig ner i det bekväma baksätet med perfekt stoppning. När Mr Charles vrider om nyckeln hörs ett dovt muller från motorns nästan 700 hästkrafter. Trots det fina draget från motorn är bilen nästan helt tyst motorvägen. Ljudisoleringen är optimal. Bentley Flying spur har en stilig inredning och en tidlös exteriör. Det är en elegant skapelse som sticker ut bland mängden bilar på Stockholms gator.

Passar som:

  • Bil med chaufför
  • Bil för bröllop
  • Bil för studenten

Pris: 2 200 kr/timme

Nyhet! Nu kan du även boka vår Bentley Flying Spur med privatchaufför i Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Göteborg samt på andra orter i Norge, Finland, Danmark och Sverige. Pris: Från 12 000 kr + 2 200 kr/timme

Boka Bentley Spur

Mercedes E-Klass

Mercedes E-Klass är stilfull och självsäker. ”E” står för Executive. Bilen är utformad med ledarens behov av komfort under resan. Denna sedan har gott om utrymme för dina väskor i bagageutrymmet. Samtidigt har bilen en fräsch sportighet.

Perfekt som:

Pris:

Boka Mercedes E-Klass

Mercedes G-63 AMG

Designteamet på Mercedes hade knappast kunnat drömma om vilken kultstatus denna offroad-bil skulle komma att få efter att ha lanserats på 1970-talet. Detta är ingen SUV. Det är en bil som klarar de tuffaste förhållanden. Ändå är det ingen vanlig terrängbil. Inredningen är lyxig med sina mörkbruna lädersäten. Denna fyrhjulsdrivna skapelse har inte mindre än 571 hästkrafter under huven, vilket märks på accelerationen 0-100 på runt 5 sekunder.

Perfekt för:

  • Fjällresa
  • Utmanande terräng
  • Sticka ut från mängden

Pris: 4 000 kr/timme

Boka Mercedes G-63 AMG

Mercedes Viano

Mercedes Viano är en perfekt bil för små grupper. Passagerarna kliver upp i bilen istället för att sätta sig ner i den. Det är bekvämt och upplevs som enklare för många. Dessutom kan passagerarna kliva i och ur från bägge sidor vilket är smidigt. Vår Mercedes Viano har sköna lädersäten och hopfällbara bord. Passagerarna kan själva reglera klimatanläggningen. Det finns också gott om plats i bagageutrymmet. Mercedes Viano är ett populärt val bland klienter som vill ha ett alternativ till taxi Arlanda Stockholm för lite större affärsbesök.

Perfekt för:

Pris: 1 700 kr/timme

Boka Mercedes Viano

Mercedes Executive Sprinter

Mercedes Executive Sprinter är en lyxig minibuss med plats för upp till 16 passagerare. Vi brukar säga att vår Sprinter är ett privatjet för landsvägen. Det är en minibuss med VIP-känsla. Här finns två stora LCD-skärmar, ett fint ljudsystem och modern mikrofon. Det gör att du kan använda vår Executive Sprinter för att hålla presentation eller introduktion för affärsbesök eller andra gäster.

Perfekt för:

Pris: 3 400 kr/timme

Boka Mercedes Executive Sprinter

Limousiner

Hyr limousine med privatchaufför! Mr Charles har tre exklusiva limousine till förfogande:

  • Lincoln Town Car Royale
  • Chrysler Limousine
  • Hummer H3

Läs mer om våra limousiner

Boka bil med privatchaufför

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även ringa oss på +46 (0)8-190 103 eller maila oss på info@mrcharles.co.