Abonnemang

Prenumerera på lyxbil med en egen chaufför

Egen Chaufför erbjuder ett alldeles speciellt abonnemang på premiumbil med privatchaufför. Vore det inte bekvämt att alltid ha en egen chaufför som väntar på dig? Nu är det möjligt!

Fördelar:

Silver Guld Platina
5 timmar / månad 10 timmar / månad 20 timmar / månad
Prisexempel Bentley – ordinarie pris 2800 kr / timme
12500 kr / månad

(2500 kr / timme)

22500 kr / månad

(2250 kr / timme)

39000 kr / månad

(1950 kr / timme)

Prisexempel BMW 7 (med extra Corona-skydd) – ordinarie pris 1700 kr / timme
7750 kr / månad

1550 kr / timme

13900 kr / månad

1390 kr / timme

24600 kr / månad

1230 kr / timme

Prisexempel privatchaufför i din egen bil
700 kr / timme

Extra Covid-19-skydd – Res säkert trots Corona

Vi har specialutrustat vår lyxiga BMW 7 med specialbyggd plexiglas-skiva som separerar kupén från föraren. Det gör detta till det säkraste sättet att resa i Sverige under pågående Covid-19-pandemi.

Givetvis desinficerar vi alla våra bilar noggrant mellan varje körning och vidtar alla säkerhetshetsåtgärder för att du ska kunna färdas tryggt med oss!

Så fungerar vårt abonnemang

Med abonnemang på privatchaufför färdas du bekvämt i vår Bentley eller någon annan av våra premiumbilar. Så här fungerar det:

1. Enkel bokning

Privatchaufför är ett val för att förenkla livet. Därför har vi utformat vårt abonnemang så enkelt som möjligt för dig. Du som abonnemangskund har alltid förtur och bokar lätt nästa tur genom direkt access till vår VIP concierge.

2. Egen timbank

Bestäm hur många timmar med privatchaufför du vill ha varje månad. Priset är kraftigt rabatterat jämfört med ordinarie timtaxa. När du använder vår tjänst drar vi automatiskt av motsvarande tid från din timbank. Behöver du använda vår privatchaufför under en hel dag åt gången eller bara någon timme då och då? Du bestämmer!

3. Full flexibilitet

Vill du använda din privatchaufför mer än vad du abonnerar för? Inga problem. Då debiterar vi bara överskjutande tid till samma förmånliga timtaxa som abonnemanget motsvarar.

Tips – behöver du ofta mer tid lönar det sig att välja ett större paket!

4. Allt det extra ingår

Behöver du hjälp med något annat utöver själva transporten hjälper vår concierge gärna till. Lämna en kostym på kemtvätten, hämta upp barnen på dagis, köpa en present – du bestämmer. Tiden drar vi bara av från din timbank. För inköp och utlägg debiterar vi 10 procent av priset på nästa månadsfaktura.

Tips – Visste du att du kan boka vår abonnemang med privatchaufför till din egen bil? Perfekt om du föredrar att åka i din favoritbil eller om du själv vill köra i ena riktningen. Pris: Endast 700 kr / timme.

Boka abonnemang

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att boka ett abonnemang med Egen Chaufför. Du kan även nå oss på +46 (0)8 22 50 24 och info@mrcharles.co.